Junior LIVE: Repetities van Malta, Kazachstan en Italië.

Tien kandidaten mogen vandaag voor de tweede keer het podium van het Junior Eurovisiesongfestival in de Minsk Arena in Minsk betreden. Wij volgen alle repetities op de voet. De laatste drie kandidaten die aan de beurt komen zijn: Ela Mangion (Malta), Daneliya Tuleshova (Kazachstan) en Melissa & Marco (Italië).
  • 12:30 Malta
Ela uit Malta is de volgende op het podium. Ze zingt werkelijk de pannen van het dak en de repetitie verliep vlekkeloos. Alles wordt mooi in beeld gebracht, wat moeilijk is voor deze choreografie.Wil je meer te weten komen over Ela Mangion? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.
  • 13:00 Kazachstan
Je merkt aan alles dat Kazachstan een goed debuut wil maken op dit Junior Eurovisiesongfestival. Hoe de delegatie uit het land het aanpakt getuigt van absolute klasse. Mooie effecten en een goede zangeres. Het pakketje is volledig af bij deze inzending. We zijn benieuwd waar Kazachstan komende zondag zal eindigen.

Wil je meer te weten komen over Daneliya? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.

  • 13:30 Italië
Als laatste mogen Marco & Melissa het podium op voor hun tweede repetitie. Zij vertegenwoordigen Italië met een typische inzending voor het land. Romantisch en een beetje melig. Het werkt wel bij deze inzending en we moeten zeggen dat het beter overkomt dan bij de Nederlandse inzending. Beide kandidaten stralen een vorm van zelfvertrouwen uit en dat komt goed over op beeld. We denken dan ook dat Italië zich zal mogen opmaken voor een goede eindresultaat.Wil je meer te weten komen over Melissa & Marco? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.