Junior LIVE: Repetities Rusland, Portugal en Polen.

Tien kandidaten mogen vandaag voor de tweede keer het podium van het Junior Eurovisiesongfestival in de Minsk Arena in Minsk betreden. Wij volgen alle repetities op de voet. De volgende drie kandidaten die aan de beurt komen zijn: Anna Filipchuk (Rusland), Rita Laranjeira (Portugal) en Roksana Wegiel (Polen).
  • 11:00 Rusland
Na de middagpauze is het tijd voor Anna uit Rusland om het podium van het Junior Eurovisiesongfestival te betreden. We merken dat Anna zeer gefocust is tijdens haar repetitie. Verder verliep de repetitie zoals afgelopen woensdag. 
Wil je meer te weten komen over Anna Filipchuk? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.
  • 11:30 Portugal
Rita uit Portugal is de volgende die mag repeteren op het podium van het Junior Eurovisiesongfestival. Vooral de camerawerk is veel verbeterd t.g.o. afgelopen woensdag. Tijdens de act wordt nog steeds elementen uit de sociale media getoond en we vinden dit echt wel sterk.
Wil je meer te weten komen over Rita Laranjeira? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.

  • 12:00 Polen
Bij Portugal stellen wij nog steeds de vraag hoe dit zal eindigen komende zondag. Visueel zit het nog steeds niet goed. Er worden teveel verschillende stijlen met elkaar gecombineerd. Vocaal is Roksana wel sterk.
Wil je meer te weten komen over Roksana Wegiel? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.