Junior LIVE: Repetities van Italië, Ierland, Cyprus en Nederland.

Hier kan je een verslag vinden van de repetities van vandaag:
! LET OP: Constante update !
10:00 Italië: Fiamma Boccia – Cara Mamma
Als eerste dit jaar mag Fiamma Boccia uit Italië het podium bestijgen. Zij zal Cara Mamma (liefste mama) zingen. De stem van Fiamma Boccia was deze morgen in orde. Het podium oogt simpel en op het einde komt het woord “Mother” op het scherm. Fiamma droeg een witte t-shirt maar dat zal wel niet haar podiumoutfit zijn.

10:40 Ierland: Zena Donnelly – Brice ar Bhrice
Gisteren loote Zena Donnelly de eerste startplaats. Vandaag mag zij voor de eerste keer repeteren. Zena heeft er een goeie repetitie opzitten. Het podium is met vallende regendruppels in een nachtelijke sfeer.

11:20 Cyprus: George Michaelides – Dance floor
Na één jaar afwezigheid keert Cyprus terug naar het Junior Eurovisiesongfestival, zij sturen de danser en zanger George Michaelides met het nummer Dance floor. De Cypriotische inzending belooft een energierijke en drukke show te worden. George brengt enkele dansers mee en ook George zal dansen op het podium. Het begin van zijn act zijn er drums geplaatst. Soms een beetje druk maar wel goed.

12:00 Nederland: Kisses – Kisses and Dancin’
Als laatste deze voormiddag mogen de meisjes van Kisses aantreden. De Nederlandse inzending brengt veel kleur naar het Junior Eurovisiesongfestival. Het plezier droop van de meisjes af tijdens hun enegerieke repetitie. Hun kledij is van neon wat een leuk effect heeft.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.