Junior LIVE: Repetities van Frankrijk, Macedonië en Georgië.

Tien kandidaten mogen vandaag voor de eerste keer het podium van het Junior Eurovisiesongfestival in het Sportpaleis in Minsk betreden. Wij volgen alle repetities op de voet. De volgende drie kandidaten die aan de beurt komen zijn: Angelina (Frankrijk), Marija Spasovska (Macedonië) en Tamar Edilashvili (Georgië).

  • 13:40 Frankrijk
Eén van de verrassingen dit jaar op het Junior Eurovisiesongfestival is natuurlijk de terugkeer van Frankrijk naar het festival. Deze middag mocht hun kandidate Angelina voor het eerst repeteren. We zagen een zeer energieke dame op het podium. Angelina staat niet op het podium want ze wordt bijgestaan door twee dansers. Frankrijk zonder haar Eiffeltoren is Frankrijk niet dus wordt ook tijdens deze inzending hun monument mee op het podium opgesleurd. De Fransen hebben duidelijk werk gemaakt van een sterke comeback.
Wil je meer te weten komen over Angelina? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.
  • 14:35 Macedonië
Marija begint haar nummer op het tweede podium en ze is gekleed in een kleed met een zwarte cape. Alles behalve haar gezicht zijn bedekt. Ze staat onder een spotlight en het ziet er allemaal goed uit. In de helft van haar nummer stapt Marija naar het hoofdpodium en laat ze haar zwarte cape vallen. Nu zien we een witte jurk en begint het te regenen op het podium. Het is een zeer sterke setting van Macedonië.
Wil je meer te weten komen over Marija Spasovska? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.
  • 15:15 Georgië
De volgende die op het podium van het Junior Eurovisiesongfestival mag repeteren is Tamar uit Georgië. Net als de Macedonische kandidate start ook zij op het tweede podium. Ze start al liggend en na de eerste verse gaat ze al wandelend naar het grote podium. Wanneer Tamar ‘Just step on your way’ zingt is dit ook in het decor te zien. 
Georgië is het succesvolste land op het Junior Eurovisiesongfestival en ook dit jaar willen ze graag winnen. Tamar kan heel goed zingen en de act ziet er opnieuw afgelikt uit. 
Wil je meer te weten komen over Tamar Edilashvili? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.