Eerste repetitie van Zweden en Tsjechië.

Eerste repetitie van Zweden en Tsjechië.

Dag vier van de individuele repetities is aangebroken. Gisteren repeteerden de eerste helft van de tweede halve finale, vandaag zijn de resterende kandidaten aan de beurt.

De eerste ronde van de repetities verlopen achter gesloten deuren, dat wil zeggen dat de pers geen toegang heeft tot de zaal of de persruimte. Op deze pagina bundelen wij al het nieuws dat we binnenkrijgen van de omroep en via de sociale media van Eurovision.

16u00 🇸🇪 Cornelia Jakobs – Hold Me Closer

Na de laatste onderbreking van de dag is het tijd voor nog twee repetities. In Zweden won dit jaar Cornelia Jakobs het bekende Melodifestivalen met het nummer Hold Me Closer. Het is nu tijd voor haar om te repeteren.

Zoals het de Zweden beaamt zijn er weinig veranderingen bij de act ten opzichte van Melodifestivalen. Cornelia draagt dezelfde kledij van toen en is op haar blote voeten.

@eurovision

The right TikTok at the right time! It’s @Cornelia Jakobs intimate and intense first rehearsal on the #Eurovision stage! #Eurovision2022 #EurovisionTikTok

♬ original sound – Eurovision

16u40 🇨🇿 We Are Domi – Lights Off

De laatste repetitie van de dag is voor de Tsjechische band We Are Domi. Zij wonnen eind vorig jaar de nationale voorronde met het nummer Lights Off.

Eurovision.tv noemt dit een prachtig einde van de tweede halve finale. Rond de act van We Are Domi is een heuse lichtinstallatie dat direct het gevoel van een club heeft.

@eurovision

@We Are Domi what a way to celebrate a birthday AND end todays rehearsals! 🥳 🇨🇿 #EurovisionTikTok #Eurovision2022 #Eurovision

♬ original sound – Eurovision

📷: EBU / Nathan Reinds

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.