🇮🇹 Angelina Mango met “La noia” naar Malmö.

🇮🇹 Angelina Mango met “La noia” naar Malmö.

Tijdens een persconferentie maakte de Italiaanse openbare omroep RAI samen met Angelina Mango bekend dat zij Italië zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Malmö.

Afgelopen nacht vond in Sanremo de 74e editie van het Sanremo festival plaats. De winnaar, dit jaar Angelina Mango kreeg van de Italiaanse openbare omroep RAI de vraag om het land te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Zoals dat gaat, kreeg de zangeres tijd tot de persconferentie om te beslissen of ze al-dan-niet in mei zal afreizen naar het Eurovisiesongfestival in mei. Tijdens de persconferentie werd bekend gemaakt dat ze “ja” op de vraag beantwoorde en zo zien we de zangeres terug in Malmö.

Ze zal dit doen met het lied La Noia maar zal nog een kleine verandering moeten ondergaan aangezien het lied langer dan 3 minuten duurt.

Angelina Mango mag direct aantreden in de finale van het Eurovisiesongfestival op zaterdag 11 mei 2024. Italië behoort namelijk tot de BIG 5 landen, de landen die het meest spenderen aan het Eurovisiesongfestival.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.