🇲🇩 Alles over de tweede repetitie van Natalia Barbu.

🇲🇩 Alles over de tweede repetitie van Natalia Barbu.

Natalia Barbu is samen met Hera Björk de artiesten die al eens op het podium van het Eurovisiesongfestival hebben gestaan. Natalia zal Moldavië vertegenwoordigen vanop de elfde startplek met het lied In The Middle. Hier ontdekt u alles over de tweede repetitie.

Ook de tweede repetitieronde verloopt achter gesloten deuren en dus zijn wij aangewezen op de berichten die naar buitenkomen van de EBU en de omroep zelf.

De act heeft de statische routine die we zagen bij Etapa Națională, de Moldavische nationale finale – met handgeklap, armografie en een witte viool – maar Natalia wordt niet langer geflankeerd door achtergrondzangers – ze is helemaal alleen, voor een prachtige achtergrond van zeegezichten en bomen en bloemen en vlinders. Tijdens het vioolgedeelte verandert de LED-wand in enorme vleugels, zodat Natalia van voren gezien op een engel lijkt. Het is totaal anders dan alles wat we tot nu toe in 2024 op dit podium hebben gezien, en heel slim – en natuurlijk haalt Natalia al die hoge noten.

Hoe goed Fighter in 2007 ook was, hoe middelmatig In The Middle is. Het is echt een niemendalletje dat nergens naar toe gaat. Wij zien dit ook niet echt in de finale belanden helaas.

Moldavië startte zijn avontuur op het Eurovisiesongfestival in 2005 en heeft nog nooit de overwinning in de wacht gesleept. De laatste jaren stuurt het land telkens een oude bekende naar het Eurovisiesongfestival en ook dit jaar trekt het deze traditie door met Natalia Barbu. Zij stond in 2007 al op het podium van het Eurovisiesongfestival en werd toen tiende met Fight. Dit jaar doet een nieuwe poging met In The Middle. Ontdek meer over de Moldavische inzending via onze reeks The Road to Malmö.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Omslagfoto EBU Foto’s Midden EBU | Corinne Cumming | Sarah Louise Bennett | Alma Bengtsson | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.