🇩🇪 Alles over de tweede repetitie van Lord Of The Lost.

🇩🇪 Alles over de tweede repetitie van Lord Of The Lost.

De zevende repetitiedag wordt stevig geopend. Lord Of The Lost mag Duitsland vertegenwoordigen met Blood & Glitter.

De act van deze groep is vergelijkbaar met die in de nationale voorronde, maar zeker aangepast naar het grote podium. Op het podium staat een metalen constructie in driehoeksvorm waarbij 2 van de bandleden hoger zijn geplaatst dan de rest, terwijl rood en zwart de primaire kleuren zijn op de ledschermen. Knipperende lichten maken de act indrukwekkender terwijl pyro en rode vlammen worden gebruikt.

Wat een dynamische prestatie! Het lijkt erop dat Duitsland dit jaar niet op de laatste plaatsen van het klassement zal staan.

Loting

Na de repetitie wordt er ook nog geloot in welk deel van de halve finale Lord Of The Lost zal aantreden. Bij de loting werd duidelijk dat Lord Of The Lost zal aantreden in de tweede helft van de finale.

YouTube

Na alle repetities komt er vanavond een YouTube filmpje uit waarin we beelden zullen zien van deze repetitiedag.

Foto’s

Meer over de Duitse inzending

Ontdek alles over de Duitse inzending voor het Eurovisiesongfestival via onze reeks The Road to Liverpool of bij ons verslag over de voorrondes.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Corinne Cumming | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.