🇦🇲 Alles over de tweede repetitie van Ladaniva.

🇦🇲 Alles over de tweede repetitie van Ladaniva.

Ladaniva werd intern geselecteerd door de Armeense openbare omroep. Met het lied Jako zullen ze als achtste aantreden in de tweede halve finale. Hier ontdekt u alles over de tweede repetitie.

Ook de tweede repetitieronde verloopt achter gesloten deuren en dus zijn wij aangewezen op de berichten die naar buitenkomen van de EBU en de omroep zelf.

De officiële video bevat heel veel energie, en die geest is zeker naar het Malmö-podium gebracht, samen met Jaklins kostuum en kenmerkende vlechten. Er is ook een soort van eiland gecreëerd met felgekleurde sokkels in het midden van het podium, waar de band van Ladaniva op verschillende niveaus hun instrumenten bespelen. In de tweede helft komen de LED-wand- en kubusgraphics in beeld, met Armeense motieven en veel kippen. Het geheel is er één van kleur en energie.

Armenië komt met iets eens totaal iets anders naar het Eurovisiesongfestival wat we van hen gewoon zijn. Het is een prachtig energiek lied vol Armeense cultuur. Wij kunnen dit alleen maar toejuichen natuurlijk. Finale? Zeker en vast. Top tien, misschien net eronder.

⭐⭐⭐

Sinds 2006 neemt Armenië deel aan het Eurovisiesongfestival. Een overwinning heeft het land nog niet kunnen behalen. In 2008 en 2014 behaalde het land een vierde plaats. Dit jaar selecteerde de omroep ARMTV intern voor het duo Ladaniva en het lied Jako. Ontdek meer over de Armeense inzending via onze reeks The Road to Malmö.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Omslagfoto EBU Foto’s Midden Corinne Cumming & Sarah Louise Bennett | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.