🇱🇹 Alles over de eerste repetitie van Silvester Belt.

🇱🇹 Alles over de eerste repetitie van Silvester Belt.

De eerste repetitie van de Litouwer Silvester Belt is afgewerkt. Hier ontdekt u alles over de eerste repetitie.

Luktelk vertaalt zich als ‘wachten/vasthouden’, en volgens Silvester gaat het lied over het vastzitten in het ongewisse tussen twee fasen van nauwelijks bestaan ​​en levend voelen, terwijl je moet vasthouden en dansen door wat het leven je ook maar te bieden heeft. Het lied zal iedereen doen dansen. Deze act heeft geen rekwisieten en pyro. Enkel Silvester Belt staat samen met zijn vier mannelijke dansers op het podium. Silvester draagt zijn roodleren pak en de dansers hebben hun maskers aan.

@eurovision

It’s a luminous Luktelk on stage! @Silvester Belt hits rehearsals for Lithuania 🇱🇹 #Eurovision2024

♬ original sound – Eurovision

Litouwen nam in 1994 voor de eerste maal deel aan het Eurovisiesongfestival maar eindigde toen met 0 punten direct laatste. Het was wachten tot 1999 voor een tweede deelname van het land. Een overwinning van het land zat er in deze 25 jaar nog niet in. Silvester Belt won in februari de nationale voorronde Eurovizija.LT met het lied Luktelk. Ontdek meer over de Litouwse inzending via onze reeks The Road to Malmö.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Omslagfoto EBU Foto’s Midden EBU | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.