🇨🇾 Alles over de eerste repetitie van Silia Kapsis.

🇨🇾 Alles over de eerste repetitie van Silia Kapsis.

De individuele repetities voor het Eurovisiesongfestival zijn van start gegaan en als allereerste mag Silia Kapsis het podium betreden. Hier ontdekt u alles over de eerste repetitie.

Silia is pas 17, maar ze bezit dit podium alsof optreden in een enorme arena een wandeling in het park is. Het gouden lamépakje uit de videoclip is vervangen door een broek en een crop-top in sprankelend wit, met vier mannelijke achtergronddansers in cargobroeken en wijde witte T-shirts. Geen rekwisieten op het podium, maar veel wervelende groene en rode graphics op de LED-achtergrond en vloer. Fans van Silia’s dansen zullen blij zijn om te horen dat deze voorstelling een energieke routine heeft en een enorme danspauze voordat de brug naar het slotkoor begint – precies het soort vrolijke nummer dat we nodig hebben om het feest op 7 mei op gang te krijgen. Vermeldenswaard is ook dat de dansers in het slotrefrein hun shirt uittrekken.

@eurovision

She’s got us <<feeling like ooh-la-la>>– Cyprus’ Silia Kapsis if officially the first, first rehearsal! 🇨🇾 #Eurovision2024 @SILIA

♬ original sound – Eurovision

Cyprus maakte in 1981 zijn debuut op het Eurovisiesongfestival. In totaal nam het 39 keer deel aan het songfestival en sinds de invoering van de halve finales in 2004 kon Cyprus zich elf keer kwalificeren voor de finale. Dit jaar stuurt het eiland Silias Kapsis naar Malmö met Liar. Ontdek meer over de Cypriotische inzending via onze reeks The Road to Malmö.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Omslagfoto EBU Foto’s Midden EBU | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.