🇮🇹 Alles over de eerste repetitie van Angelina Mango.

🇮🇹 Alles over de eerste repetitie van Angelina Mango.

De eerste repetitie van de Italiaanse Angelina Mango is afgewerkt. Hier ontdekt u alles over de eerste repetitie.

We hebben de laatste eerste repetitie van 2024 bereikt en het is de Italiaanse Angelina Mango die haar lied La Noia zingt. Deze act voelt als een enorme verandering van Angelina’s optreden in Sanremo, en zelfs van de officiële video – Angelina heeft vijf vrouwelijke achtergronddansers, en de act voelt alsof het zich afspeelt in een bos met bomen. Het begint ook met vier van de vijf kubussen die op de grond worden neergelaten en met takken geprojecteerd om de dansers te omsluiten.

Ze gaan omhoog en onthullen Angelina in het midden, ondersteund door een enorme troon, . Haar kostuum is een rood sprankelend korset met patronen op haar benen en armen, en haar dansers hebben een vergelijkbare stijl, maar zonder rood, dus het is meer een nude-effect. Het hele effect van bomen, planten en bloemen op de LED-muur heeft een werkelijk fantastische aantrekkingskracht – als een psychedelisch, magisch bos, maar dan modieus.

@eurovision

Will the queen please take the throne… @angelinamango__ makes her entrance onto the rehearsal stage 🇮🇹 #Eurovision2024

♬ original sound – Eurovision

Italië is één van de zeven stichtende leden van het Eurovisiesongfestival maar in de jaren ’90 en ’00 trok het land zich terug van het festival. Sinds 2011 is Italië terug en behoort het tot de BIG5. Driemaal kon Italië de trofee mee naar huis nemen. De laatste keer dat Italië de overwinning behaalde was met Måneskin in 2021. Angelina Mango won in februari het Sanremo Festival met het lied La Noia. Ontdek meer over de Italiaanse inzending via onze reeks The Road to Malmö.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Omslagfoto EBU Foto’s Midden Corinne Cumming & Sarah Louise Bennett  | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.