🇲🇰 Tamara Grujeska stelt “Kaži Mi, Kaži Mi Koj” voor.

🇲🇰 Tamara Grujeska stelt “Kaži Mi, Kaži Mi Koj” voor.

Noord-Macedonië neemt dit jaar geen break op het junior Eurovisiesongfestival zoals het deed op het grote festival. In mei werd al bekend dat Tamara Grujeska het land zal vertegenwoordigen in Nice.

Vandaag werd haar lied voorgesteld aan de pers en het publiek. Tamara zal in Nice het lied Kaži Mi, Kaži Mi Koj zingen. Het lied is gecomponeerd door Robert Bilbilov, hij schreef eerder ook al mee aan de Noord-Macedonische inzendingen voor het junior Eurovisiesongfestival in 2021. En Robert schreef mee aan Proud, de beste inzending van het land op het grote Eurovisiesongfestival.

Tamara startte met haar muzikale carrière toen ze amper vijf jaar oud was. En sindsdien nam ze al deel aan verschillende kinderfestivals in het land en op de Balkan.

Het junior Eurovisiesongfestival 2023 vindt plaats op zondag 26 november vanuit Palais Nikaïa in Nice, Frankrijk.

Noord-Macedonië op het junior Eurovisiesongfestival.

Noord-Macedonië was één van de zestien landen die deelnam aan de allereerste editie van het junior Eurovisiesongfestival in 2003. Het beste resultaat dat het land behaalde was een vijfde plaats in 2007 met Ding Ding Dong, gezongen door Rosica & Dimitar en met de inzending van 2008 Prati mi SMS.

📷: MRT

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.