🇧🇪 Zing mee met Mustii!

🇧🇪 Zing mee met Mustii!

Onze kandidaat voor het Eurovisiesongfestival Mustii is opzoek naar een koor voor zijn inzending voor het Eurovisiesongfestival in Malmö.

Het lied is bijna klaar maar hij mist enkel nog een koor om samen het laatste deel van zijn lied te zingen. Hiervoor vraagt Mustii opnames van het publiek.

Iedereen die geïnteresseerd is om deel te nemen, moet zichzelf opnemen terwijl hij meezingt met het aangeboden nummer terwijl hij ernaar luistert met een koptelefoon. Opnames kunnen worden gemaakt op mobiele telefoons, laptops of een ander opnameapparaat. Het bestand moet de indeling .mp3 hebben en mag niet groter zijn dan 300 MB. De deadline voor de opnames is 17 januari 23:59 CET. Het aanmeldingsformulier kun je via de site van RTBF invullen.

Het is trouwens niet de eerste keer dat een songfestivalartiest het publiek vraagt ​​om de achtergrondzang te verzorgen bij een songfestivalinzending. Daði Freyr gebruikte opnames van leden van het publiek voor zijn inzending 10 Years.

In de maand februari, begin maart zal het lied zijn première kennen en wie weet zit jij wel in het koor van Mustii.

België op het Eurovisiesongfestival.

België was één van de zeven landen die aan de start stond op het allereerste Eurovisiesongfestival in 1956. Tot op de dag van vandaag kon het land nog maar éénmaal het festival winnen en dat was in 1986. Sandra Kim won toen het festival met J’aime la vie.

📷: RTBF

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.