Volgende week| 23/01-29/01

Volgende week| 23/01-29/01

Afgelopen week hebben we geen nieuwe inzendingen gehoord voor het Eurovisiesongfestival maar in Litouwen en Noorwegen zijn we dichter bij de ontknoping geraakt. Volgende week beloofd weer een drukke week te worden en dit staat er allemaal op de planning.

Maandag 23 januari 2023

Maandagochtend worden de liedjes bekend gemaakt die zullen deelnemen aan de derde halve finale van Melodi Grand Prix in Noorwegen. Na de bekendmaking kennen we alle liedjes die zullen deelnemen aan de Noorse voorronde en dus kans maken op de overwinning.

Vrijdag 27 januari 2023

Na twee voorrondes in Malta is het vrijdag tijd voor de derde voorronde met vijftien nieuwe kandidaten. Na deze voorronde gaan de stemlijnen open en worden de halve finalisten gekozen.

Vrijdag verwachten we ook nieuws uit Duitsland. De omroep zal namelijk de kandidaten bekend maken die zullen deelnemen aan Unser lied fĆ¼r Liverpool.

Zaterdag 28 januari 2023

Zaterdagavond is het eurovisionavond en ook komende zaterdag is dat het geval. In Noorwegen is men aanbeland bij de derde halve finale waarbij de laatste drie finalisten gekozen worden. Ietsje verder, in Litouwen gaat men verder met de tweede voorronde van Pabandom iÅ” naujo.

In MoldaviĆ« worden zaterdag de audities gehouden van Etapa Națională waarbij de poule van 66 artiesten wordt herleidt naar tien.

’s Avonds maakt de IJslandse openbare omroep de kandidaten bekend die zullen deelnemen aan Sƶngvakeppnin.

Share

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.