Vandaag| Vrijdag 28 oktober 2022.

Vandaag| Vrijdag 28 oktober 2022.

Drukke dag vandaag in de wereld van het junior Eurovisiesongfestival want we verwachten nieuws uit twee landen.

Een overzicht:

🇦🇲 Bekendmaking kandidaat
🇫🇷 Bekendmaking kandidaat en lied

🇦🇲 Bekendmaking kandidaat

Vandaag maakt de Armeense openbare omroep ARMTV bekend wie het land zal vertegenwoordigen op het junior Eurovisiesongfestival. Hiermee kennen we ook de kandidaat van het gastland want het junior Eurovisiesongfestival vindt dit jaar plaats in de Armeense hoofdstad Jerevan.

Meer dan 100 jonge artiesten hebben zich bij de omroep gemeld om het land te mogen vertegenwoordigen. Een vakjury selecteerde de beste dertig kandidaten en die mochten een auditie bij de omroep komen doen.

In de loop van de dag kennen we de kandidaat van Armenië, naar alle waarschijnlijkheid zal het lied vandaag niet bekend worden gemaakt.

🇫🇷 Bekendmaking kandidaat en lied

Naast de kandidaat van het gastland zal ook Frankrijk zijn kandidaat voorstellen voor het junior Eurovisiesongfestival. France 2, de nationale omroep van het land hield een interne selectie en vandaag kennen we de uitkomst. Ook mogen we vandaag het Franse lied voor het junior Eurovisiesongfestival verwachten.

De Franse omroep heeft nog niet laten weten wanneer de bekendmaking van de kandidaat en het lied vandaag zullen plaatsvinden.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.