Vanavond| 15 januari 2022.

Vanavond| 15 januari 2022.

Een nieuwe zaterdag vandaag. In twee landen staat de voorronde voor het Eurovisiesongfestival gepland. Melodi Grand Prix start in Noorwegen en in Litouwen gaat de voorronde verder met de 2e aflevering.

19u50 🇳🇴 Eerste halve finale Melodi Grand Prix

De Noren starten vanavond met hun voorronde voor het Eurovisiesongfestival 2022. In de eerste halve finale treden vier artiesten aan. Enkel de winnaar is rechtstreeks gekwalificeerd voor de finale. De nummer 2 gaat door naar de herkansingsronde. Enkel de kijkers hebben het beslissingsrecht.

Kandidaten eerste halve finale Melodi Grand Prix

Elsie Bay is rechtstreeks gekwalificeerd voor de finale met Death Of Us. Zij brengt vanavond ook haar inzending. Kåre Magnus Bergh, Annika Momrak en Mikkel Niva presenteren vanaf 19u50 de eerste halve finale. De uitzending is live te volgen via deze livestream.

20u00 🇱🇹 Tweede voorronde Pabandom iš naujo

In Litouwen gaat de wedstrijd Pabandom iš naujo verder met de tweede voorronde. Vanavond strijden elf nieuwe kandidaten voor een plaatsje in de halve finale. Een vakjury (50%) zal samen met de kijkers (50%) de zes beste kandidaten selecteren en die stoten door naar de halve finales.

Startvolgorde
 1. Viktorija KajokaitėPiece of Universe
 2. Gabrea Make it Real
 3. Clockwork CreepGrow
 4. Emilija KatauskaitėIlluminate
 5. Justė KraujelytėHow to Get My Life Back
 6. Titas ir BenasGetting Through This
 7. Ieva ZasimauskaitėI’ll be There
 8. Queens of RosesWashing Machine
 9. Cosmic BrideThe Devil Lives in Spain
 10. Justin 3 feat. nanaartSomething that is Natural
 11. Moosu XLove that Hurts

Giedrius Masalskis, Ieva Stasiulevičiūtė en Richardas Jonaitis presenteren vanaf 20u00 de tweede voorronde. De uitzending is live te volgen via de livestream van LRT.

Share

Geef een antwoord

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.