TVtip: Beste Zangers – Songfestival

TVtip: Beste Zangers – Songfestival

Voor de fans van het Eurovisiesongfestival wordt het een drukke avond. Naast de tweede aflevering van Eurovision Song celebration is er ook bij de Nederlandse openbare omroep een avond in het teken van het Eurovisiesongfestival. Iets na half negen starten ze er mee met Beste zangers Songfestival.

Korte beschrijving

In deze speciale aflevering van Beste Zangers zingen oud-deelnemers van zowel het Eurovisie Songfestival als Beste Zangers hun favoriete songfestivalliedjes en wisselen ze verhalen uit over hun belevingen tijdens deelname aan het Eurovisie Songfestival.

Gastheer Jan Smit reist voor deze aflevering niet af naar Ibiza, maar naar een prachtige studio in Nijkerk. Samen met OG3NE, Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace, Jan Dulles, Gerard Joling, Willeke Alberti, Edsilia Rombley en Jeroen van der Boom haalt hij daar herinneringen op aan het Eurovisie Songfestival. 

De artiesten zingen voor één keer niet elkaars repertoire maar kiezen pareltjes uit meer 60 jaar Songfestival. De ultieme manier om in de Songfestivalstemming te komen!

Wanneer te zien?

De speciale uitzending van Beste zangers is te volgen vanaf 20u35 op NPO1.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.