The Road to Minsk [15]: Macedonië.

Twintig kandidaten zullen op zondag 25 november 2018 het beste van zichzelf geven op het Junior Eurovisiesongfestival in Minsk, Wit-Rusland. Eén van die kandidaten is Marija. Zij vertegenwoordigt Macedonië. Wij stellen ze alvast voor.
De Macedonische omroep MRT organiseerde in augustus een auditieronde in haar studio’s met tien kandidaten. Een speciale vakjury besliste dat Marija Spasovska het land mag vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival in Minsk. Enkele weken later werd bekend dat ze dat zal doen met het nummer Doma.
Marija Spasovska is twaalf jaar en geboren op 10 mei 2005 in de Macedonische hoofdstad Skopje. Toen ze vier jaar was begon de zangeres met haar muziekcarrière. Ze is geen onbekende in Macedonië en in de Balkan. Ze nam deel aan verschillende muziekwedstrijden. In 2017 nam ze deel aan de Slavianski Bazaar in de Wit-Russische stad Vitebsk waar ze de top drie bereikte.


Macedonië was één van de zestien landen die aan de start stonden in de eerste editie van het Junior Eurovisiesongfestival. Tot op heden heeft het land nog geen enkele keer de top vijf bereikt. Enkel in 2007 en 2008 kon het land een vijfde plaats bereiken. In 2012 en 2014 nam het land niet deel aan het festival.
Morgen stellen we de kandidaat van Israël voor in een nieuwe ‘The Road to Minsk’. Wil je niets missen van het nieuws rond het Junior Eurovisiesongfestival? Volg ons dan via Facebook én Twitter.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.