Tamta Goduadze met “Replay” voor Cyprus.

Het ging al een tijdje in de lucht en vandaag maakte de Cypriotische openbare omroep CyBC officieel bekend dat Tamta Goduadze het eiland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Tel Aviv.
Tamta Goduadze zal Cyprus vertegenwoordigen met het nummer Replay, dat zijn première zal kennen in februari. Replay is geschreven door Alex Papaconstantinou, deze componist schreef onder andere mee aan Fuego (Cyprus 2018) en Yassou Maria (Griekenland 2007).
De 37-jarige zangeres is geen onbekende voor het land en daarbuiten. In 2004 zagen de Grieken en de Cyprioten haar voor het eerst bezig tijdens de talentenjacht  Super Idol Greece, waar Tamta een tweede plaats kon behalen. Sindsdien is de zangeres één van de bekendste zangeressen van Griekenland en Cyprus. Door haar Georgische nationaliteit is ze ook bekend in de Kaukasus. In 2009 was Tamta al eens in de running om Griekenland of Cyprus te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival maar de gesprekken met beide omroepen liepen negatief uit.
De druk op de 37-jarige Georgische is groot want vorig jaar behaalde Cyprus een tweede plaats met Eleni Foureira.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.