Tamara Todevska zal Macedonië vertegenwoordigen in Tel Aviv.

Redelijk onverwacht komt de Macedonische omroep met de voorstelling van de kandidaat voor het Eurovisiesongfestival. Tamara Todevska zal in Tel Aviv haar land proberen naar de finale te loodsen.
Tamara is afkomstig uit een muzikale familie met een operazangeres als moeder en haar vader is leraar aan de muziekacademie. Maar haar zus zal iedereen wel kennen. Tijana Dapcevic vertegenwoordigde Macedonië op het Eurovisiesongfestival in 2014 met To the SkyTamara heeft ook al ervaring met het Eurovisiesongfestival. In Belgrado stond ze samen met Vrčak & Adrian op het podium met het nummer Let Me Love You. De groep werd tiende maar mocht niet naar de finale omdat toen het reglement voorschreef dat de negen beste kandidaten en een land dat gekozen werd door de vakjury naar de finale mochten. Macedonië was daar dus niet bij. Maar Tamara heeft nog meer ervaring op het Eurovisiesongfestival. Ze was namelijk de achtergrondzangeres bij de inzendingen van 2004 en natuurlijk ook bij de inzending van haar zus in 2014.
De Macedonische omroep maakte enkel de kandidaat voor het festival bekend. Op een latere datum, waarschijnlijk begin maart zal het nummer bekend worden gemaakt.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.