RotterdamLIVE| Eerste repetitie van Slovenië.

RotterdamLIVE| Eerste repetitie van Slovenië.

De Sloveense openbare omroep RTVSLO selecteerde de kandidaat voor het Eurovisiesongfestival 2021 intern omdat Ana Soklič het land niet had kunnen vertegenwoordigen op het festival in 2020. Dit jaar mag Ana Slovenië vertegenwoordigen met de ballade Amen.

De tweede repetitie van de dag komt van de Sloveense Ana. Zij staat alleen in het midden op het podium in de Ahoy Arena. Het begint allemaal donker en er wordt gebruik gemaakt van gouden accenten. Bij het refrein explodeert alles en gaat ze richting het hoofdpodium om later terug naar het kleinere podium te gaan. Ze wandelt dus duidelijk wat af tijdens haar optreden.

In de eerste run had Ana nog geen hoge hakken aan, bij de tweede en derde run van de repetities droeg ze wel witte hakken. Voor de rest draagt ze een wit kleed dat we kennen van de voorrondes.

Ana komt met een typische ballade naar het Eurovisiesongfestival, ze zingt prachtig maar het nummer krijgt vooral meer standing door de achtergronden. Zo is er tijdens de tweede deel van het nummer de aarde te zien en krijgen we landschappen en natuurtaferelen op het scherm.

Lees ook

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.