Oostenrijkse inzending bekend op 9 maart.

De Oostenrijkse omroep ORF heeft aangekondigd dat het nummer voor het Eurovisiesongfestival voorgesteld zal worden op vrijdag 9 maart. Cesar Sampson zal Nobody But You voor het eerst brengen tijdens de ochtendshow Ö3 Wecker op de Oostenrijkse radio-zender Ö3. 
De zanger werd intern geselecteerd door de omroep ORF en werd enkele maanden geleden voorgesteld. De omroep kiest voor het derde jaar op rij intern en de keuze viel op de 34-jarige Cesár Sampson. Hij is geboren in de Oostenrijkse stand Linz en heeft als hoofdberoep zangcoach te zijn. Verder wordt hij vaak gevraagd als achtergrondzanger bij verschillende artiesten.
Het zal in Lissabon niet de eerste keer zijn dat de zanger op het podium van het Eurovisiesongfestival zal staan. Hij stond zowel in 2016 als in 2017 op het podium van het Eurovisiesongfestival als achtergrondzanger bij de Bulgaarse inzending. 
Maar dat is niet de enige link met de Bulgaarse inzendingen want Sebastian Arman en Borislav Milanov zullen de Oostenrijkse inzending schrijven. Eerder schreef het duo al mee aan de Bulgaarse inzendingen If Love Was A Crime (2016) en Beautiful Mess (2017).

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.