🇮🇱 Omroep KAN heeft plan klaar ingeval van aanvallen op het land.

🇮🇱 Omroep KAN heeft plan klaar ingeval van aanvallen op het land.

Binnen enkele uren start in Liverpool de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival 2023. Alle deelnemende omroepen van vanavond moeten de wedstrijd live uitzenden op één van haar televisiekanalen.

Door de spannende situatie in Israël en de staat Palestina heeft de Israëlische openbare omroep KAN een plan klaar ingeval het land aangevallen zou worden. Op dit moment worden alle drie uitzendingen gewoon uitgezonden op KAN 11, het hoofdkanaal van de omroep.

Wanneer er iets in het land zou gebeuren wat betrekking heeft op de spanningen omtrent Israël en Palestina dan zal de uitzendingen van het Eurovisiesongfestival onmiddellijk verder gaan op KAN Khinukhit, de kinderzender van de omroep. Op KAN 11 zal het nieuws dan starten. KAN bevestigde ook dat de live-uitzending van Eurovisie op KAN Digital blijft bestaan zoals gepland, ongeacht de situatie.

Hiermee hoopt de Israëlische omroep KAN aan de eisen te voldoen om deel te mogen nemen aan het Eurovisiesongfestival. Vanavond neemt het land trouwens deel aan de eerste halve finale. Noa Kirel zal als negende aantreden met haar lied Unicorn. Ze behoort tot de topfavorieten van de avond.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.