🇲🇹 Matt Blxck maakt Maltese 12 punten bekend.

🇲🇹 Matt Blxck maakt Maltese 12 punten bekend.

Vanavond zien we Malta niet in de halve finale want Sarah opent de tweede halve finale maar toch is er nieuws van de Maltese delegatie.

Matt Blxck is namelijk aangekondigd als Maltese woordvoerder voor het Eurovisiesongfestival 2024. Hij zal dus tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival de 12 punten mogen bekendmaken van het land.

Matt Blxck heeft een aantal keren deelgenomen aan de Maltese nationale voorronde Malta Eurovisiesongfestival. In 2018 nam hij onder de artiestennaam Matthew Anthony deel met het nummer Call 2omorrow. In 2022 keerde hij terug naar de competitie onder de naam Matt Blxck en eindigde als 7e met Come around. Vorig jaar werd hij derde met Up. En begin dit jaar werd hij tweede met zijn lied Banana.

Komende donderdag dus geen Matt Blxck op het Eurovisiesongfestival maar wel Sarah Bonnici die het land mag vertegenwoordigen. Zij zal de tweede halve finale openen met Loop. Wil je meer weten over de Maltese kandidaat? Bekijk dan zeker eens onze The Road to Malmö over haar.

📷 Omslagfoto TVM

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.