Malmö Vandaag| Woensdag 08 mei 2024.

Malmö Vandaag| Woensdag 08 mei 2024.

Helaas hebben we gisteravond afscheid moeten nemen van de eerste vijf artiesten. Tien andere waren dan weer gelukkig omdat ze zich konden kwalificeren voor de finale. Vanaf vandaag zijn de ogen gericht op de tweede halve finale.

De halve finale van morgenavond zal vandaag twee keer gerepeteerd worden. Om 15u45 start de eerste generale repetitie van de halve finale, hier zal er geen publiek aanwezig zijn. Enkele uren later, om 21u00 wordt er voor de tweede keer gerepeteerd én dan is er wel publiek aanwezig.

Dit jaar worden de finalisten gekozen door de kijkers uit de zestien deelnemende landen, Frankrijk, Spanje, Italië en het “twintigste land”, the rest of the world. Mocht de stemming niet correct verlopen in het land dan zullen de punten van de vakjury gebruikt worden. De leden van de jury baseren hun punten op basis van de act die vanavond zal plaatsvinden.

Repetitieschema 08 mei 2024

Geen liveblog vandaag van de generale repetitie maar wel een verslag rond 19u00.

Bij 12Points houden wij jullie op de hoogte van het reilen en zeilen van de voorbereidingen van het Eurovisiesongfestival 2024. Naast het nieuws van de repetities is er ook een avondupdate op onze Instagram en de reeksen ‘De bookmakers’, ’12 poäng till Sverige’ en ‘Tv-Tip’ op onze site.

Volg zeker onze sociale media om op de hoogte te blijven van al het nieuws van het Eurovisiesongfestival.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.