Malmö Vandaag| Woensdag 01 mei 2024.

Malmö Vandaag| Woensdag 01 mei 2024.

Alle landen van de halve finale hebben voor de eerste keer gerepeteerd, zodoende hebben we dus een goed zicht gekregen op hoe de acts er allemaal gaan uitzien. Vandaag is het in België een nationale feestdag maar daar trekken ze zich in Malmö niets van aan. Het wordt namelijk een drukke dag want alle artiesten van de eerste halve finale komen langs voor hun tweede repetitie.

In de Malmö Arena worden vandaag vijftien artiesten verwacht voor hun tweede individuele repetitie. Voor elke repetitie is er backstage een In-Ear Monitoring Repetitie (het oortje). Dan wordt elke delegatie begeleidt naar het podium waarbij iedereen 20 minuten krijgt om hun inzending te presenteren. Meestal zal elke inzending tweemaal gezongen worden.

Na de repetitie gaat elke delegatie naar de kijkzaal, om de opname van de repetitie te bekijken. Hier worden eventuele wijzigingen op het gebied van visuals, camerawerk, choreografie, etc. besproken. Maar nu kunnen enkel nog kleine aanpassingen gebeuren want de volgende keer dat de kandidaat op het podium staat is voor de generale repetities van de halve finale.

Repetitieschema 01 mei 2024

Alle repetities van vandaag verlopen achter gesloten deuren maar met het nieuws die we binnenkrijgen houden we jullie op de hoogte.

Bij 12Points houden wij jullie op de hoogte van het reilen en zeilen van de voorbereidingen van het Eurovisiesongfestival 2024. Naast het nieuws van de repetities is er ook een avondupdate op onze Instagram en de reeksen ‘De bookmakers’ en ‘Tv-Tip’ op onze site.

Volg zeker onze sociale media om op de hoogte te blijven van al het nieuws van het Eurovisiesongfestival.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.