Malmö Vandaag| Maandag 06 mei 2024.

Malmö Vandaag| Maandag 06 mei 2024.

De laatste rechte lijn naar het Eurovisiesongfestival is nu ingezet. Morgenavond is er de eerste halve finale en komen we de tien finalisten te weten. Vandaag wordt de show tweemaal gerepeteerd.

De halve finale van morgenavond zal vandaag twee keer gerepeteerd worden. Om 15u45 start de eerste generale repetitie van de halve finale, hier zal er geen publiek aanwezig zijn. Enkele uren later, om 21u00 wordt er voor de tweede keer gerepeteerd én dan is er wel publiek aanwezig.

Dit jaar worden de finalisten gekozen door de kijkers uit de vijftien landen en het “zestiende land”, the rest of the world. Mocht de stemming niet correct verlopen in het land dan zullen de punten van de vakjury gebruikt worden. De leden van de jury baseren hun punten op basis van de act die vanavond zal plaatsvinden.

Repetitieschema 06 mei 2024

Als alles goed gaat komt er deze avond een liveblog op de site waarin wij jullie tot op de minuut vertellen wat er gebeurt in de eerste generale repetitie.

Bij 12Points houden wij jullie op de hoogte van het reilen en zeilen van de voorbereidingen van het Eurovisiesongfestival 2024. Naast het nieuws van de repetities is er ook een avondupdate op onze Instagram en de reeksen ‘De bookmakers’, ’12 poäng till Sverige’ en ‘Tv-Tip’ op onze site.

Volg zeker onze sociale media om op de hoogte te blijven van al het nieuws van het Eurovisiesongfestival.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.