Malmö Vandaag| Donderdag 09 mei 2024.

Malmö Vandaag| Donderdag 09 mei 2024.

Met zestien zijn ze, de kandidaten die vanavond zullen strijden voor één van de tien finaleplaatsen voor het Eurovisiesongfestival. Dit staat er nog allemaal op het schema vandaag.

Gisteren werd de tweede halve finale al tweemaal gerepeteerd en mochten de vakjury’s al hun zegje doen. Enkel als er vanavond iets misloopt met de stemming worden deze resultaten gebruikt om de tien finalisten aan te duiden. Vanavond wordt dus de poule van vijftien artiesten herleidt naar tien kandidaten.

Deze namiddag, om 15u00 wordt de halve finale voor de derde keer gerepeteerd. Bij deze generale repetitie zal er publiek aanwezig zijn. Het hoogtepunt is natuurlijk deze avond, om 21u00 want dan is er de live-uitzending van de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival.

De uitzending is live te volgen via alle vijftien deelnemende omroepen maar ook via VRT1, VRTMax, NPO1 en YouTube. 👇

Bij 12Points houden wij jullie op de hoogte van het reilen en zeilen van de voorbereidingen van het Eurovisiesongfestival 2024. Naast het nieuws van de repetities is er ook een avondupdate op onze Instagram en de reeksen ‘De bookmakers’, ’12 poäng till Sverige’ en ‘Tv-Tip’ op onze site.

Volg zeker onze sociale media om op de hoogte te blijven van al het nieuws van het Eurovisiesongfestival.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.