Malmö Vandaag| Donderdag 02 mei 2024.

Malmö Vandaag| Donderdag 02 mei 2024.

Alle landen van de eerste halve finale hebben hun individuele repetitie afgerond en de beelden kan je bekijken via onze recap. Vandaag komen de eerste negen artiesten van de tweede halve finale opnieuw aan de beurt en repeteren de big5 en het gastland voor het eerst.

In de Malmö Arena worden vandaag negen artiesten verwacht voor hun tweede individuele repetitie. Voor elke repetitie is er backstage een In-Ear Monitoring Repetitie (het oortje). Dan wordt elke delegatie begeleidt naar het podium waarbij iedereen 20 minuten krijgt om hun inzending te presenteren. Meestal zal elke inzending tweemaal gezongen worden.

Na de repetitie gaat elke delegatie naar de kijkzaal, om de opname van de repetitie te bekijken. Hier worden eventuele wijzigingen op het gebied van visuals, camerawerk, choreografie, etc. besproken. Maar nu kunnen enkel nog kleine aanpassingen gebeuren want de volgende keer dat de kandidaat op het podium staat is voor de generale repetities van de halve finale.

De kandidaten van de big5 en het gastland mogen vandaag ook repeteren. Zij doen hun eerste repetitie van hun lied.

Voor elke repetitie krijgt elke delegatie instructies over veiligheid, wordt de kleedkamer voorgesteld en is er een ‘In-Ear Monitoring Repetitie’ (het oortje). Dan wordt elke delegatie begeleidt naar het podium waarbij iedereen 30 minuten krijgt om hun inzending te repeteren. Meestal zal elke inzending driemaal gezongen worden.

Na de 1e repetitie gaat elke delegatie naar de kijkzaal, om de opname van de repetitie te bekijken. Hier worden eventuele wijzigingen op het gebied van visuals, camerawerk, choreografie, etc. besproken.

Vandaag wordt het de langste dag van de repetities want de Italiaanse sluit de zesde repetitiedag af pas om 20u30.

Repetitieschema 02 mei 2024

Alle repetities van vandaag verlopen achter gesloten deuren maar met het nieuws die we binnenkrijgen houden we jullie op de hoogte.

Bij 12Points houden wij jullie op de hoogte van het reilen en zeilen van de voorbereidingen van het Eurovisiesongfestival 2024. Naast het nieuws van de repetities is er ook een avondupdate op onze Instagram en de reeksen ‘De bookmakers’ en ‘Tv-Tip’ op onze site.

Volg zeker onze sociale media om op de hoogte te blijven van al het nieuws van het Eurovisiesongfestival.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.