Live in Wenen: Nederland likt de wonden.

Voor velen was het een verassing, vele anderen hadden het wel gedacht dat Trijntje Oosterhuis met haar “Walk Along” ging blijven steken in de halve finale. De meeste kritiek die geuit wordt is aan het adres van de Vlaamse regisseur Hans Pannecoucke. Hij zorgde er mede voor dat vorig jaar The Common Linnets tweede werden. Zangeres Do (ook bekend in Vlaanderen) vind het een teleurstelling. “Van mij had de act iets spectaculairder gemogen. Qua regie, qua beelden. De backings zie je bijna niet in beeld. Die stonden net iets te ver weg. Qua act vond ik de andere landen wel vrij spectaculair. Dan valt dit een beetje in het niet.”
Tv-regisseur Bert van der Veer vond vooral de cameraman slecht. “Het enige waar het niet aan lag, was de stem van Trijntje. Verder was alles slecht. Je moet goed letten op hoe het beeld heen en weer wiebelt.”

De act is gefilmd door één camera. “Het is van een ongelooflijke schoonheid als het lukt, maar ze hebben hier kennelijk iemand bij de camera gezet die onvoldoende oefening had gehad.”

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.