Live in Tel Aviv| Tweede repetitie van Armenië.

Geen nationale voorronde in Armenië maar wel een volledige interne selectie. De omroep ARMTV was de eerste omroep om zijn kandidaat voor het Eurovisiesongfestival bekend te maken maar ook tevens één van de laatste om het nummer uit te brengen. De keuze viel op Srbuk met het nummer Walking Out.
Tweede repetitie
Met de laatste repetitie van San Marino zijn we nu aanbeland bij de repetities van de tweede halve finale. Srbuk uit Armenië mag openen. 
Het was niet de beste repetitie qua zang voor de zangeres maar misschien wou ze zich volledig focussen op haar act. An sich is er weinig veranderd aan haar act maar Srbuk draagt wel een nieuw kapsel én een nieuwe outfit.
Srbuk komt met een indrukwekkende act naar het Eurovisiesongfestival met veel animatie op de vloer en achter de zangeres. De pycro (vuurwerk enzo) is super bij deze inzending.
Armenië lijkt voor ons één van de zekerheden voor een plaatsje in de grote finale van het Eurovisiesongfestival. Helaas is de tweede halve finale wel de moeilijkste van de twee. We weten het volgende week of Srbuk de finale zal halen of niet :-).

Lees ook
BRON: EBU / Foto: / Eigen berichtgeving

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.