Live in Tel Aviv| Eerste repetitie van Montenegro.

De omroep van Montenegro koos ervoor om de kandidaat van het Eurovisiesongfestival 2019 te kiezen via de wedstrijd Montevizija 2019. De zeskoppige groep D-Mol kon de kijkers overtuigen met hun nummer Heaven. D-Mol is samengebracht door Danijel Alibabić (frontzanger van No Name – Esc 2005) en bestaat uit volgende leden: Tamara Vujačić, Mirela Ljumić, Ivana Obradović, Rizo Feratović, Željko Vukčević en Emil Franca.

Eerste repetitie
Een beetje later dan gepland was het tijd om aan de meisjes en jongens van Montenegro om hun nummer te repeteren op het podium. Iedereen was in het wit gekleed en de vrouwen hadden nog een rode sjaal als accent.
Het was geen succesvolle eerste repetitie van Montenegro. Alle camerashots waren verkeerd en zo toonde de camera de verkeerde persoon die niet aan het zingen was. Naast problemen met de camera’s waren er ook problemen met de choreografie van de inzending. Het was niet synchroon en soms denken we zelfs dat er danspasjes vergeten waren.
Na een tussenkomst van de regisseur was er nog steeds weinig positieve veranderingen merkbaar. Gelukkig zat de zang van de vijf leden volledig goed!
Video

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.