Live in Tel Aviv| Eerste halve finale van Noord-Macedonië.

Dit jaar is er geen enkel nieuw land op het Eurovisiesongfestival maar is er wel één land dat van naam is veranderd. De VJR Macedonië heeft dit voorjaar zijn naam veranderd in Noord-Macedonië. Nieuwe naam of niet, ze sturen wel een oude bekende naar Tel Aviv. Tamara vertegenwoordigde het land in 2008 maar kon toen de finale niet bereiken. Dit jaar probeert ze het opnieuw maar dan met het nummer Proud.
Eerste repetitie
Geen break na Nederland, we gaan gewoon verder met de repetities. Noord-Macedonië is het volgende land dat mag repeteren. Tamara staat in een groene jurk alleen op het podium. Net als Sergey (Rusland) doet Tamara het trucje met de spiegels.
Op de achtergrond worden er beelden van vrouwen en familie’s getoond om de boodschap duidelijker te laten overkomen. Tamara zingt héél sterk en duwt de ballade naar een hoger niveau.
Noord-Macedonië stond in 2012 voor het laatst in de finale van het Eurovisiesongfestival. Het zou ons nu sterk verbazen mocht de vloek van de halve finales zal doorgaan. Het is een sterke ballade met een goede boodschap. Het hoort in de finale.
Video

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.