Live in Lissabon: Tsjechië.

Voor het eerst in de geschiedenis kan Tsjechië zich een plaats meten met de topfavorieten voor het Eurovisiesongfestival. De omroep dokterde dit jaar een speciale voorronde uit met topmodel/artiest Mikolas Josef als overwinnaar.

Repetitie
Het is niet de week van Mikolas Josef. Zo belandde hij na zijn eerste repetitie zondag in het ziekenhuis omdat hij een verkeerde beweging heeft gemaakt. Hij verklaarde gisteren op instagram dat hij vandaag zijn repetitie zal bijwonen maar deze ging niet van een leien dakje. Hij legde de repetitie vele keren stil omdat hij last had van zijn rug. Door dit probleem bewoog hij niet goed op het podium en kwam het niet goed over. Maar wij kunnen ons niet baseren op het gene wij vandaag hebben gezien omdat hij met zijn rugprobleem zijn. We wachten geduldig af welke oplossing eruit de bus zal komen.
Bij de laatste run van zijn repetitie zagen we wel verbetering in de act van de zanger.
Madame Soleil
Wij zijn fan van het nummer en de zanger maar het is een moeilijke om te beoordelen. Zijn act dat hij afgelopen zondag bracht zouden wij zo naar de finale sturen met hier en daar een kleine aanpassing. Door zijn ongeval met zijn rug is het natuurlijk nu een ander verhaal. We zullen zien wat er komende dinsdag op beeld komt maar wij geven hem alvast een plaatsje in de finale.

(bron: Eigen berichtgeving / EBU / Foto: Andres Putting)

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.