Live in Lissabon: Macedonië.

De volgende die mogen repeteren zijn Eye Cue uit Macedonië. Op hun schouders rust de zware druk voor een finaleplaats. Het land haalde namelijk sinds 2012 niet meer de finale en is daarom het land dat het langst wacht op een deelname in de finale.
Repetitie

Ook de laatste blok van de repetities zijn met 30 minuten vertraging gestart. Eye Cue brengen tijdens deze tweede repetitie veel veranderingen mee naar het podium waardoor het allemaal nogal een beetje rommelig eruitziet. Zo trekt de Marija, de zangeres van het gezelschap haar paarse outfit uit en we zien nog mogelijk nog iets lelijker qua kledij. In het begin van de act gebeurt er iets leuks en raars tegelijk. Er is geëxperimenteerd met holograms. Kan leuk zijn op tv, maar wij betwijfelen het alvast.

Madame Soleil
Macedonië komt met een zeer catchy nummer naar het songfestival dat veel fans zal kunnen bekoren tijdens de eerste halve finale. Voor vele anderen is dit een leuke popdeuntje waarbij je het niet warm krijgt. De zang van Marija is ook niet om naar huis te schrijven. Wij denken dat deze act dan ook meer kans maakt om te blijven steken in de halve finale dan naar de finale te gaan.

(bron: Eigen berichtgeving / EBU / Foto: Andres Putting)

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.