Live in Kiev: Moldavië.

SunStroke Project zijn geen onbekende voor de fans van het Eurovisiesongfestival want in 2010 stonden ze al eens op het podium van het festival. Zeven jaar later zijn ze terug en met het nummer Hey, Mamma! gaan ze Moldavië opnieuw proberen in de finale te krijgen. Moldavië treedt als twaalfde aan in de eerste halve finale.

Repetitie:
De leuke jongens uit Moldavië mochten vandaag ook hun tweede repetitie afwerken in de hall in Kiev. Dit is een leuk nummertje dat goed wordt gezongen maar de eyecatcher is toch de briljante achtergrond bij deze acht. We kunnen niet genoeg krijgen van de De Epic Sax Guy.
Madame Soleil:
SunStroke Project brengt een leuk popnummertje waarbij je niet moet nadenken en dat werkt zeker in het voordeel van de groep. Het nummer is nu niet van een hoog niveau maar de entertainmentwaarde is wel hoog. Daarom zal dit nummer zeker aanslaan bij de kijkers thuis, wat de vakjury van deze inzending zal vinden hebben we er het raden naar maar wij zien Moldavië wel graag terug in de finale. De laatste keer dat Moldavië in de finale stond was in 2013.
Tweet & getwitter:

Bron: Eurosongland / EBU / Foto: @EBU

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.