Live in Kiev: Moldavië.

SunStroke Project zijn geen onbekende voor de fans van het Eurovisiesongfestival want in 2010 stonden ze al eens op het podium van het festival. Zeven jaar later zijn ze terug en met het nummer Hey, Mamma! gaan ze Moldavië opnieuw proberen in de finale te krijgen. Moldavië treedt als twaalfde aan in de eerste halve finale.

Repetitie:
SunStroke Project heeft aan zijn act sinds hun overwinning in de Moldavische voorronde weinig veranderd. De drie leden van SunStroke Project worden vergezeld door een drie zangeressen. Wanneer de mannen mamma zingen komt dit ook in de achtergrond tevoorschijn. De Epic Sax Guy (Sergey Stepanov) krijgt meer aandacht tijdens de show.

Press Meet & Greet:

Nieuw album op komst.

SunStroke Project is blij dat ze terug zijn op het Eurovisiesongfestival. Zeven jaar geleden hadden ze nog hun vriendin Olia Tira mee maar sinds kort is zij haar eigen muzikale weg gegaan. In die zeven jaar na het Eurovisiesongfestival 2010 is de Epic Sax Guy uitgeroeid tot een waar fenomeen. Daarom is er dit jaar opnieuw zo’n saxofoon-solo. Verder had SunStroke Project ook het nieuws dat op einde van de week hun nieuw album uitkomt.

Tweet & getwitter:

Bron: Eurosongland / EBU / Foto: @EBU

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.