Junior LIVE: Repetities van Bulgarije, Wit-Rusland, Albanië, Oekraïne en Rusland.

Deze namiddag komen er nog vijf kandidaten aan de beurt voor hun tweede repetitie.
13:00 Bulgaria Bulgarije: Lidia Ganeva – Valsheben Den (Magical Day)
Als eerste deze namiddag kwam Lidia uit Bulgarije aan de beurt. Ze doet ons denken aan Kristina, uit 2014. Ook zij stond met een verkoudheid op het podium tijdens de repetities maar deed het tijdens de liveuitzending uitstekend. Lidia kan prachtig zingen en kreeg na haar reptetities steeds applaus van de aanwezige pers.
13:30 Belarus Wit-Rusland: Alexander Minenok – Muzyka moikh pobed
Bij Alexander uit Wit-Rusland is het komende zondag vooral uitkijken naar de prachtige achtergrond met de tekeningen. Ook de act van Wit-Rusland mag er gerust zijn. 
14:00 Albania AlbaniëKlesta Qehaja – Besoj
Eén van de prachtigste stemmen die we komende zondag zullen horen komt van de Albanese Klesta. Haar nummer Besoj start simpel maar groeit uit tot een powerballade. Deze inzending doet ons een beetje denken aan de Albanese inzending van 2012, Suus. 
14:30 Ucraina Oekraïne: Sofia Rol – Planet Craves for Love
Woensdag haalden we het al eventjes aan dat de Oekraïense inzending begint met een omgedraaide paraplu. Het blijft nog steeds een gek gezicht…
15:00 Rusia Rusland: Water of Life Project – Water of life
De Russische meisjes waren de laatste die vandaag mochten repeteren. Wij rekenen hen alvast bij de mogelijke winnaars komende zondag. Alles ziet er goed uit, zowel op het podium als op scherm. Het is leuk dat ze het thema water naar alles doortrekken, zo zien we op de schermen fonteinen en watervallen.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.