Junior LIVE: Repetities van Albanië, Nederland, Oekraïne, Rusland en Servië.

Vandaag is het de laatste dag dat er individueel zal gerepeteerd worden in het Olympisch Paleis in de Georgische hoofdstad Tbilisi. Deze voormiddag (vroege ochtend in België & Nederland) zullen Nederland, Oekraïne, Rusland en Servië repeteren.
06:45 Albanië: Ana Kodra – Don’t touch my tree
Omdat ze gisteren niet konden repeteren door technische problemen mocht Ana Kodra vandaag starten. Albanië speelt dit jaar de onschuld zelve op het podium maar het ziet er wel goed uit.

07:15 Oekraïne: Anastasiya Baginska – Do not stop
In dezelfde categorie valt ook Anastasiya uit Oekraïne. Enkel is deze zangers krachtiger in haar stem. De opening van de Oekraïense inzending is nog steeds het beste deel van de show.

07:45 Nederland: Fource – Love Me
Door de technische problemen lopen de repetities wat uit maar dan is het eindelijk tijd voor de jongens uit Nederland. Er zijn weinig veranderingen aangebracht bij de act en het camerawerk. De jongens waren een beetje uit toon maar misschien komt dat door het vroege uur. Het ziet er allemaal schattig en leuk uit zodat we die paar valse nootjes zo vergeten waren. 

08:15 Servië: Irine Brodić & Jana Paunović – Ceo svet je naš
De Servische inzending blinkt uit in simpelheid maar past perfect bij dit nummer. Niet het nummer maar de vriendschap tussen beide dames staat centraal. Geen moeilijke danspasjes maar we blijven ons vragen stellen bij die instrumenten…

08:45 Rusland: Polina Bogusevich – Wings
De topfavoriet die vandaag mag repeteren was de Russische Polina. Ze brengt haar nummer in een ware videoclipstijl. Deze morgen werden vooral de camerastandpunten aangepast zodat de videoclipstijl meer tot zijn recht komt. Een nadeel is wel dat de zangeres minder in beeld komt maar wel de dansers.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.