Junior LIVE: Repetities Portugal, Rusland en Servië.

Tien kandidaten mogen vandaag voor de eerste keer het podium van het Junior Eurovisiesongfestival in de Minsk Arena in Minsk betreden. Wij volgen alle repetities op de voet. De volgende drie kandidaten die aan de beurt komen zijn: Rita Laranjeira (Portugal), Anna Filipchuk (Rusland) en Bojana Radovanović (Servië).
! LET OP: Constante Update !

  • 11:40 Portugal
Na de lunchpauze was het tijd voor Rita Laranjeira om het podium te betreden. Zij mag komende zondag Portugal vertegenwoordigen tijdens de finale. Rita is gekleed in een zwart jurkje en legging met paarse accenten. 
Het podium van deze editie is ronduit geweldig en Portugal maakt hier gretig gebruik van. Leuke kleurtjes zijn er gebruikt en hier zijn ook elementen van sociale media te zien. Het ziet er echt goed uit. Om haar thuis te laten voelen brengt de zangeres ook haar zetel mee.
Wil je meer te weten komen over Rita Laranjeira? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.
  • 12:20 Rusland
De druk op de schouders van Anna Filipchuk is groot want vorig jaar kon Rusland zijn tweede overwinning op het festival claimen. Gelukkig staat ze er niet alleen voor, ze wordt bijgestaan door drie bandleden en twee achtergrond zangeressen. Anna is gekleed in jeanskledij. De andere leden zijn gekleed in rode topjes en jeans.
Rusland komt met een zeer basic-optreden naar Minsk. Het lijkt op sommige momenten meer op een concert dan op een televisieshow. 
Wil je meer te weten komen over Anna Filipchuk? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.

  • 13:00 Servië
De volgende kandidaat op het podium was Bojana uit Servië. Bojana is gekleed in een wit jurkje met zilver accenten. Het decor is voornamelijk gehuld in paars, roze en blauw wat het nummer beter doet uitkomen. Vooral de zang van Bojana overtuigde deze namiddag.
Tegen het einde van het nummer verlaat de zangeres het hoofdpodium voor het kleinere podium. Daar beëindigt ze haar nummer met een climax.
Wil je meer te weten komen over Bojana Radovanović? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.