Junior LIVE: Repetities Israël, Ierland, Georgië en Macedonië.

Tien kandidaten mogen vandaag voor de tweede keer het podium van het Junior Eurovisiesongfestival in de Minsk Arena in Minsk betreden. Wij volgen alle repetities op de voet. De eerste vier kandidaten die aan de beurt komen zijn: Noam (Israël), Taylor Hynes (Ierland), Tamar Edilashvili (Georgië) en Marija Spasovska (Macedonië).

  • 08:00 Israël
Noam Dadon staat voor de tweede keer op het podium en we moeten toch zeggen dat het minder vlot ging dan vorige dinsdag. Misschien lag het aan het vroege uur…
Israël komt met een zeer basic-choreografie naar het Junior Eurovisiesongfestival en eigenlijk is er niet meer nodig bij dit nummer.
Bij de tweede run deed Noam het beter.
Wil je meer te weten komen over Noam? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.
  • 08:30 Ierland
Taylor Hynes kwam vandaag zeer gefocust het podium op. De Ieren zijn nog steeds blijven steken in de jaren ’60 met vele kleurtjes en energie. Heel catchy allemaal.
Wil je meer te weten komen over Taylor Hynes? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.

  • 09:00 Georgië
Georgië is een grootmacht op het Junior Eurovisiesongfestival en ook dit jaar komen ze met een sterke inzending. Je kan tijdens de tweede repetitie geen enkele fout merken bij Tamar. 
Wil je meer te weten komen over Tamar Edilashvili? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.

  • 09:30 Macedonië
Ook bij de Macedonische inzending zijn er veel gelijkenissen tussen de eerste en de tweede repetitie. Marija staat vol zelfvertrouwen op het podium en zingt het nummer ook heel goed. Er is wat verbetering bij het in beeld brengen van het nummer.
Macedonië is meestal het kneusje onder de landen op het Eurovisiesongfestival en in de kinderversie. Maar op deze inzending mag het best trots zijn.
Wil je meer te weten komen over Marija Spasovska? (Her)lees dan zeker onze voorstelling in The Road to Minsk.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.