🇵🇹 Júlia Machado brengt “Where I Belong” uit.

🇵🇹 Júlia Machado brengt “Where I Belong” uit.

De Portugese delegatie wordt dit jaar vertegenwoordigt door Júlia Machado en haar lied Where I Belong. Vandaag werd haar lied voorgesteld.

Fernando Daniel, João Direitinho, Aurora Pinto en Twins hebben het lied geschreven en gecomponeerd.

In een korte video op het officiële Instagram-account van Festival da Canção vertelde Júlia dat haar favoriete onderdeel bij het opnemen van de videoclip “op blote voeten rondrennen en dansen” was. Ze voegde eraan toe: “Ik zal deze dagen nooit vergeten. Het opnemen van mijn nummer en het opnemen van de videoclip zijn mogelijkheden waar ik voorheen nooit toegang toe had, het was spectaculair”.

Júlia is twaalf jaar oud en woont in New Jersey, in de Verenigde Staten. Ze is betrokken bij theater en zang in het Count Basie Theatre in New Jersey en bij de Portugese Club van Long Branch.

Portugal op het junior Eurovisiesongfestival

Portugal debuteerde op het junior Eurovisiesongfestival in 2006. Het werd met tweemaal een voorlaatste plaats geen succes. In 2008 trok Portugal zich terug van het junior Eurovisiesongfestival tot hun comeback in 2017. Simão Oliveira behaalde in 2021 het beste resultaat voor het land. Met het lied O Rapaz werd hij elfde.

📷: RTP

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.