IJsland: Kandidaten NF bekend.

De IJslandse omroep RUV heeft vandaag de kandidaten voor Söngvakeppnin 2017 bekend gemaakt. Dat deed de omroep via hun website. In twee halve finales (25/2 en 4/3) zullen er twaalf kandidaten aantreden waarbij de zes beste zullen aantreden in de finale op 11 maart. De nummers zijn te beluisteren via de website van Söngvakeppnin 2017.
De kandidaten:
Hildur Kristín Stefánsdóttir – Bammbaramm
Svala Björgvinsdóttir – Ég veit það   
Páll Rósinkranz & Kristina Bærendsen – Þú og ég   
Rúnar Eff Rúnarsson – Mér við hlið   
Júlí Heiðar Halldórsson & Þórdís Birna Borgarsdóttir – Heim til þín   
Linda Hartmanns – Ástfangin   
Sólveig Ásgeirsdóttir – Treystu á mig   
Erna Mist Pétursdóttir – Skuggamynd   
Aron Brink – Þú hefur dáleitt mig   
Daði Freyr Pétursson – Hvað með það?   
Aron Hannes Emilsson – Nótt   
Rakel Pálsdóttir & Arnar Jónsson – Til mín
Share

Geef een antwoord

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.