🇬🇷 Alles over de eerste repetitie van Victor Vernicos.

🇬🇷 Alles over de eerste repetitie van Victor Vernicos.

De eerste repetitie van Victor Vernicos, de Griekse kandidaat voor het Eurovisiesongfestival 2023 is afgewerkt. Hier ontdekt u alles van de eerste repetitie.

Als Victor nerveus is om op zo’n jonge leeftijd in zo’n enorme arena op te treden, is dat niet te zien – hij geeft dit zowel vocale kracht als geweldige energie op het podium, ondersteund door meerdere gigantische Victors op de LED-muur.

Zijn kenmerkende dansbeweging is een aanstekelijke bounce die de arena aanstaande donderdag zal laten springen – Ed Sheeran is een van zijn muzikale invloeden, en je kunt de Sheeran-sfeer zeker voelen in What They Say. Een zelfverzekerde en opbeurende prestatie, en daar mag de Griekse delegatie heel blij mee zijn.

TikTok

Tijdens de eerste repetitie wordt er een korte clip geplaatst op TikTok.

@eurovision

16 years old and already an absolute KING of the stage 🤩👑🇬🇷 #Eurovision2023 #Eurovision @Victor Vernicos

♬ original sound – Eurovision

Foto’s

Meer over de Griekse inzending

Ontdek alles over de Griekse inzending voor het Eurovisiesongfestival via onze reeks The Road to Liverpool en ons verslag over de nationale voorronde.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Sarah Louise Bennett – EBU | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.