🇺🇦 Alles over de eerste repetitie van TVORCHI.

🇺🇦 Alles over de eerste repetitie van TVORCHI.

De eerste repetitie van TVORCHI, de Oekraïense kandidaten voor het Eurovisiesongfestival 2023 is afgewerkt. Hier ontdekt u alles van de eerste repetitie.

Het nummer spreekt over moed en hoe iemand met zijn persoonlijkheid onbreekbaar kan zijn. Met die info gebruikt het duo de led-muur en de bliksem om een ​​krachtig effect te geven, inclusief vier dozen met led-achtergronden op het podium. Ze worden begeleid door twee dansers. De nieuwe versie met het orkest – strijkers, keyboardeffecten in kerkorgelstijl, dreunende bas met de zang van de zanger geven extra drama aan de uitvoering, alles komt samen in een perfecte combinatie.

Andrii draagt ​​een zilveren overjas met een zwarte coltrui en Jimoh draagt ​​een zwart overhemd dat eruitziet alsof het een zon vormt.

TikTok

Tijdens de eerste repetitie wordt er een korte clip geplaatst op TikTok.

@eurovision

TVORCHI sang their heart out 💙💛 🇺🇦 #Eurovision2023 #Eurovision @TVORCHI

♬ original sound – Eurovision

Foto’s

Meer over de Oekraïense inzending

Ontdek alles over de Oekraïense inzending voor het Eurovisiesongfestival via onze reeks The Road to Liverpool en ons verslag over de nationale voorronde.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Corinne Cumming – EBU | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.