🇧🇪 Alles over de eerste repetitie van Mustii.

🇧🇪 Alles over de eerste repetitie van Mustii.

De eerste repetitie van de Belgische Mustii is afgewerkt. Hier ontdekt u alles over de eerste repetitie.

Het Belgische optreden brengt veel van de intense, langzaam opgebouwde sfeer met zich mee die we in de officiële video zagen, met een cirkel van microfoons die op een rokerig platform staat. Dat platform draait langzaam, en er zijn veel bewolkte graphics op de muur en de vloer. Mustii draagt een open wit shirt met daaronder een met edelstenen ingelegde top die het licht van de arena opvangt. Een echt glamourrock maar geen discobal.

Voor het laatste deel betreedt Mustii het podium en gaat het dak van de arena met de achtergrondzang, die zang wordt verzorgd door honderden Eurovisiefans.

@eurovision

Belgium has had its first rehearsal and it’s a multiple mic-drop from @Mustii 🇧🇪 #Eurovision2024

♬ original sound – Eurovision

België is één van de zeven stichtende leden van het Eurovisiesongfestival. In 1986 kon Sandra Kim België de overwinning schenken op het Eurovisiesongfestival met J’aime la vie. Op de 64 deelnames kon België dus amper één keer winnen. Dit jaar doet Mustii een gooi naar de overwinning met zijn lied Before the Party’s Over. Ontdek meer over de Armeense inzending via onze reeks The Road to Malmö.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Omslagfoto Corinne Cumming/EBU Foto’s Midden Corinne Cumming & Sarah Louise Bennett | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.