🇳🇱 Alles over de eerste repetitie van Joost Klein.

🇳🇱 Alles over de eerste repetitie van Joost Klein.

De eerste repetitie van de Nederlander Joost Klein is afgewerkt. Hier ontdekt u alles over de eerste repetitie.

Onze laatste repetitie voor vandaag is van muzikant, schrijver en kunstenaar Joost Klein uit Nederland, die de tweede halve finale zal afsluiten met zijn knallende dancetrack Europapa. Kom voor de energieke rave en de lyrische tour door Europa, blijf even aan het einde staan waar het vol happy hardcore gaat.

Fans van Joost zullen blij zijn dat zijn kenmerkende dansbewegingen en gigantische blauwe schoudervullingen naar Malmö zijn mee verhuisd, samen met een toetsenist verkleed als een donzige blauwe en gele vogel – vermoedelijk om zowel de EU-vlag te vertegenwoordigen, maar ook handig om Zweden te vertegenwoordigen. De LED-wall is een visuele tour langs de tekst, en het geheel is drie minuten aanstekelijke dansenergie, waarbij Joost op het podium wordt geflankeerd door twee danseressen in witte trainingspakken.

@eurovision

Welkom in Europa! @joost is bringing it all together in rehearsals 🇳🇱 #Eurovision2024

♬ original sound – Eurovision

Nederland is één van de zeven stichtende leden van het Eurovisiesongfestival. In 1957, 1959, 1969, 1975 en 2019 won het land de wedstrijd. De omroep AVROTROS koos dit jaar intern om Joost Klein te sturen naar het Eurovisiesongfestival. Met het lied Europapa behoort hij tot de topfavorieten voor de eindoverwinning. Ontdek meer over de Nederlandse inzending via onze reeks The Road to Malmö.

Dit jaar verlopen alle repetities achter gesloten deuren. We zijn dus aangewezen op de informatie die we krijgen van eurovision.tv en de omroep zelf.

📷: Omslagfoto Corinne Cumming/EBU Foto’s Midden Corinne Cumming & Sarah Louise Bennett | ✍️: Eurovision.tv

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.