Alex Callier zet België voor schut.

Alex Callier zet België voor schut.

Gisteravond zond de EBU een alternatieve show uit om het Eurovisiesongfestival 2020 te vervangen. Het was een show waarbij de 41 kandidaten en liedjes in de kijker werden gezet, enkele oude winnaars brachten hun winnende inzending maar het hoogtepunt lag op het einde van het programma. Alle 41 kandidaten brachten samen het nummer Love shine a light, op één uitzondering na… Tussen de 41 kandidaten zagen we niet Hooverphonic…

Alex Callier bracht in de talkshow Gert Late Night al een verklaring voor het ontbreken van Hooverphonic.

Omdat het een kutnummer is. Ik doe dit 25 jaar en heb nog nooit iets gedaan tegen mijn goesting. Ik heb mij ingeschreven omdat ik dan zelf de productie en act mocht bepalen.

Op de sociale media regende het uiteraard vernietigende commentaren.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.