Albanië maakt deelnemerslijst bekend

De 28 namen die zullen deelnemen aan het I Këngës zijn bekend gemaakt. Het liedjeswedstrijd is de voorronde selectie van Albanië. RTSH, de Albanese openbare omroep organiseert  I Këngës  op 26,27 en 28 december.
Deze 28 kandidaten doen mee:
 • Agim Poshka – Në rrugën tonë
 • Altin Goci – Rock dhe për gjithë jetën
 • Ana Gramo – Në koma
 • Andos Sinani – Më shiko drejt në sy
 • Besa Krasniqi – Koha kalon
 • Besiana Mehmeti & Shkodran Tolaj – Kështjella
 • Bojken Lako Band – Të ndjej
 • Elhaida Dani – Të kërkoj
 • Emi Bogdo – Një femër
 • Enver Petrovci – Të vranë bukuri
 • Enxhi & Xhejn Kumrija – Njeri
 • Erga Halilaj – Ti s’më njeh
 • Grupi Aurora – Maria
 • Grupi Offchestra – Bajram
 • Gjergj Leka – Himn
 • Jozefina Simoni – Mendje trazi
 • Julian Gjojdeshi – Himn jetës
 • Kelly – Nëse ti do
 • Klajdi Musabelliu – Vetëm te ti bësoj
 • Kozma Dushi – Kënga jeta jonë
 • Lindita Halimi – S’të fal
 • Marsela Çibukaj – Sëmuj
 • Mjellma Berisha – Sot jetoj
 • Revolt Klan – Më mungon
 • Rezarta Smaja – Vetëm ti
 • Saimir Braho – Kristal
 • Sigi Bastri & Florent Abrashi – Eklips mbi oqean
 • Venera Lumani – Dua të jetoj
Hoeveel artiesten zullen aantreden in de finale op 28 december is nog niet meegedeeld.

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.